Casa Cristal

Atelier de decorațiuni textile

Croitorie și broderie

Împreună din 2004

Un atelier de decoratiuni textile infiintat inca din anul 2004, unde o mana de oameni talentati si iubitori de frumos au ca misiune multumirea clientului.

Produse calitative pentru viața de zi cu zi

Rezultatul muncii noastre

Perdele , draperii, fețe de masă, naproane, șervețele, perne decorative, lenjerii de pat, prosoape, halate de baie, costume populare, trusouri pentru botez, cadouri aniversare care bucură ochii și sufletul vostru sau a apropiaților cărora le oferiți în dar.

Folosim materiale de cea mai buna calitate, in principal din fibre naturale.

Ne mândrim cu o manoperă despre care clienții noștri spun ca este impecabilă și cu produse finale de serie mică sau chiar unicate. Broderiile care adaugă un plus de frumos, sunt realizate tot de către noi și fac ca fiecare articol confecționat în atelierul nostru, fie el prosop, lenjerie sau costum popular, să fie însoțit de o poveste. Vă așteptăm la noi în orașul Bacău str. Vadul Bistritei nr.29, sa facem planuri de decor, să alegem împreuna și apoi să vă însoțim la măsurători și montaj. Pentru toate celelalte articole, magazinul nostru on-line vă stă la dispoziție. Vă invităm să alegeți din multitudinea de produse confecționate cu grijă și pricepere.

Spor la cumpărături!

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre!

Nu facem spam! Citește politica de confidențialitate.