Relații clienți

Răspunsuri la întrebările obișnuite de achiziție

Comenzi și livrare

Produsele aflate în stoc și comandate până în ora 12 vor fi primite în următoarea zi lucrătoare. Produsele confecționate la comandă în 3-4 zile lucrătoare.

Contul se crează urmând pașii din rubrica “Contul Meu”.

Compania de curierat va emite un mesaj către dumneavoastră care conține numărul de transport. Introducând codul în platforma online a firmei de curierat, veți afla stadiul expedierii.

Putem livra în tările din Uniunea Europeană cu condiția să ne contactați înainte de a plasa comanda prin telefon sau mail.

Dacă trebuie să returnați/schimbați un articol

Retururi și schimburi

Politica de retur și schimb a produselor o puteți consulta pe pagina Politica de retur și schimb.

Vă stăm la dispoziție cu detalii despre serviciile și produsele noastre. Pentru orice fel de întrebare contactați-ne pe telefon (0742 086 498 sau prin mail. (magazin@casacrystal.ro.)

Pentru orice fel de modificare la comanda dumneavoastră contactați-ne pe telefon (0742 086 498 sau prin mail. (magazin@casacrystal.ro.)

Pentru anularea sau modificarea unei comenzi contactați-ne pe telefon (0742 086 498 sau prin mail. (magazin@casacrystal.ro.)

Dacă doriți să comandați un produs care nu se mai află pe stoc contactați-ne pe telefon (0742 086 498 sau prin mail (magazin@casacrystal.ro.) iar noi vom reveni cu termenul de zile în care produsul dumneavoastră va fi gata.

Fii la curent cu ofertele și promoțiile noastre!

Nu facem spam! Citește politica de confidențialitate.