Produsele aflate în stoc și comandate până în ora 12 vor fi primite în următoarea zi lucrătoare. Produsele confecționate la comandă în 3-4 zile lucrătoare.

Contul se crează urmând pașii din rubrica “Contul Meu”.

Compania de curierat va emite un mesaj către dumneavoastră care conține numărul de transport. Introducând codul în platforma online a firmei de curierat, veți afla stadiul expedierii.

Putem livra în tările din Uniunea Europeană cu condiția să ne contactați înainte de a plasa comanda prin telefon sau mail.

Politica de retur și schimb a produselor o puteți consulta pe pagina Politica de retur și schimb.

Vă stăm la dispoziție cu detalii despre serviciile și produsele noastre. Pentru orice fel de întrebare contactați-ne pe telefon (0742 086 498 sau prin mail. (magazin@casacrystal.ro.)

Pentru orice fel de modificare la comanda dumneavoastră contactați-ne pe telefon (0742 086 498 sau prin mail. (magazin@casacrystal.ro.)

Pentru anularea sau modificarea unei comenzi contactați-ne pe telefon (0742 086 498 sau prin mail. (magazin@casacrystal.ro.)

Dacă doriți să comandați un produs care nu se mai află pe stoc contactați-ne pe telefon (0742 086 498 sau prin mail (magazin@casacrystal.ro.) iar noi vom reveni cu termenul de zile în care produsul dumneavoastră va fi gata.