Adu aerul de vacanță în casa ta cu fețele de masă cu modele văratice

Adu aerul de vacanță în casa ta cu fețele de masă cu modele văratice

Ești printre cele care simt că vara se topește prea repede în amintiri?! Căldura și răsfățul zilelor de vacanță încep să-și piardă strălucirea?! Nu te lăsa cuprinsă de melancolie, pentru că Casa Crystal vine în întâmpinarea ta cu o modalitate simplă și rapidă de a păstra atmosfera verii în fiecare zi: fețe de masă cu modele văratice, pline de viață și culoare. Cu aceste mici accente estetice poți schimba rapid și cu costuri minime întregul design al încăperilor tale, redând vitalitatea și farmecul casei și grădinii tale.

Frumusețea stă în detalii

Imaginează-ți mesele decorate cu modele vesele și naturale, care aduc un zâmbet pe chipul tău încă din momentul în care intri în cameră. Fețele de masă cu motive văratici sunt ca o fereastră deschisă spre natură - flori colorate care parcă înfloresc sub privirile tale, lavandă parfumată care te teleportază în câmpurile din Provence, fructe zemoase ce te duc cu gândul la târgurile italienești însorite, lămâi ce emană farmecul unei veri mediteraneene.

Gobelinul - Un material ce îmbină eleganța cu rezistența

Fețele de masă și naproanele sunt realizate din gobelin (58% bumbac, 32% poliester, 10% acrilic), un material textil brocat cu istorie nobilă, asemenea tapiseriilor. Compoziția sa ingenioasă ce combină bumbacul, poliesterul și acrilicul dă naștere unei structuri robuste și rezistente, cu un aspect deosebit.

Fețe de masă și naproane Lavanda - link

În plus, această calitate excepțională încorporează o abordare pragmatică. Materialul de înaltă calitate este tratat cu compuși rezistenți la pete, facilitând astfel menținerea și curățarea. Poți astfel să te bucuri de fiecare masă fără teama consecințelor neprevăzute.

Eliberează-ți creativitatea și impresionează-ți oaspeții cu mese decorate spectaculos, fără a te preocupa de consecințele petelor neașteptate.

Un alt avantaj este faptul că gobelinul nu necesită călcare. Știm cât de prețios este timpul tău de aceea îți recomandăm aceste fețe de masă, gata mereu să-ți îmbrace mesele festive cu stil și eleganță. Materialul lor dens și calitativ devine aliatul tău secret pentru a crea un decor spectaculos cu minimul de efort.

De la Interior la Terasă

Da, ai citit bine! Fețele de masă din colecția noastră pentru vară sunt niște piese versatile, capabile să transforme fiecare colț al casei tale într-un tablou vibrant și colorat. Dar nu doar atât, materialul dens și rezistent din care sunt realizate le face ideale și pentru terase, astfel încât tu să poți savura un grătar delicios sau o limonadă reconfortantă într-un cadrul superb, în confortul propriei curți.

Fețe de masă și naproane Gina - link

Cu materialul lor gros și de calitate superioară, aceste fețe de masă sunt construite pentru a rezista cu brio provocărilor pe care le poate aduce mediu exterior. Ele nu se tem de razele soarelui sau de briza răcoroasă, ci se adaptează cu grație oricărui decor natural.

Fețele de masă cu modele văratici nu numai că vor aduce o notă rafinată și veselă în spațiul tău exterior, dar vor crea și un sentiment de continuitate și armonie între interior și terasă. Această versatilitate îți oferă posibilitatea de a adăuga un strop de vară oriunde te afli și indiferent de momentul zilei.

Tu controlezi designul

Știm cât de importantă este personalitatea ta în construirea spațiul pe care îl dorești să-l creezi. De aceea, fețele de masă și naproanele noastre sunt disponibile separat, permițându-ți să alegi exact dimensiunile dorite și modelele care îți încântă inima. Și pentru a completa tabloul, am inclus și fețe de pernă cu cu același design plin de viață. 

Fețe de masă și naproane Fresas - link

Acestea fiind spuse, dacă ești o iubitoare a verii, căldurii și culorilor vibrante, atunci fețele de masă din colecția de vară de la Casa Crystal sunt alegerea ideală pentru tine. Aceste textile pentru casă sunt cea mai simplă, rapidă și economică metodă de a da un suflu nou încăperilor tale și de a aduce atmosfera verii în casa ta în fiecare zi.

Descoperă cele mai noi modele accesând: colecția fețe de masă și naproane. Pentru orice întrebări sau nelămuriri ne poți contacta pe pagina noastră de Facebook.