Tot ce este mai bun pentru afacerea ta

Înțelegem că detaliile fac diferența în crearea unei experiențe memorabile pentru oaspeții și clienții dvs. De aceea, în atelierul nostru, suntem dedicați să oferim produse textile personalizate de cea mai înaltă calitate. Fie că aveți nevoie de lenjerii de pat, prosoape de baie sau orice alt tip de articol textil, putem personaliza fiecare piesă cu numele hotelului dvs. sau cu broderii personalizate, adaptate cerințelor specifice ale fiecărui client.

Vezi despre noi

CATEGORII

 •  

  Lenjerii de pat

  Lenjerii de pat hoteliere, din bumbac 100%, densitate TC-230, calitate premium, rezistență sporită la uzură, personalizabile cu logo/model.

  vezi produsele
 •  

  Prosoape de bucătărie

  Prosoape de bucătărie personalizabile, din bumbac ultra-absorbant, țesătură fagure, confecționate și brodate în atelierele proprii.

  Vezi produsele
 •  

  Prosoape de baie

  Prosoape albe, din bumbac 100%, țesătura densă, groasă și absorbantă tip “american terry”, greutate 600 gr/mp, broderie personalizabilă.

  vezi produsele
 • Napron "LUNCH" - CasaCrystal
   

  Fețe de masă/naproane

  Fețele de masă și naproanele confecționate din gobelin (58% bumbac, 32% poliester, 10% acrilic), un material textil brocat aidoma tapiseriilor.

  vezi produsele

Confecționat și brodat în România

Casa Crystal se mândrește cu utilizarea materialelor premium și a tehnicilor avansate de broderie pentru a garanta produse durabile și estetice. Lucrăm strâns cu fiecare partener pentru a ne asigura că toate detaliile sunt pe măsura așteptărilor și nevoilor dvs. Indiferent dacă sunteți proprietarul unui hotel de lux, al unei pensiuni sau organizați evenimente speciale, suntem aici să transformăm viziunea dvs. în realitate.

Vezi colecția de lenjerii de pat

Nunți și botezuri

Pentru evenimente deosebite, cum ar fi nunțile și botezurile, putem crea textile personalizate care adaugă o notă de eleganță și unicitate fiecărei ocazii. De la fețe de masă rafinate și naproane elegante și alte articole decorative, fiecare produs este realizat cu grijă și atenție la detalii, asigurându-se că fiecare moment special este înconjurat de frumusețe și rafinament.

Fețe de masă și naproane

textile produse în românia

Casa Crystal

Colaborarea cu Casa Crystal înseamnă nu doar produse textile excepționale, ci și un partener de încredere care își dedică toate resursele pentru a satisface cele mai exigente cerințe. Permiteți-ne să aducem un plus de eleganță și profesionalism spațiului dvs. și evenimentelor pe care le organizați.
Contactați-ne pentru a vedea cum putem personaliza experiența oaspeților și clienților dvs. prin produsele noastre unice și de calitate superioară.