Cum a început totul

Din pasiune pentru meșteșugul textil românesc

Povestea Casa Crystal începe cu mine, Marilena Diaconița, în inima Bacăului.
În 2004, am pus bazele Casei Crystal, locul unde pasiunea mea pentru frumos și meșteșugul textil prind viață. De-a lungul anilor, Casa Crystal s-a transformat și adaptat, răspunzând nevoilor clienților noștri cu produse ce reflectă eleganța și calitatea artizanală românească.

Atelierul, inima afacerii noastre

Astăzi, Casa Crystal este susținută de o echipă dedicată de 12 persoane, legate prin pasiunea comună pentru frumusețea textilă.
Angajamentul nostru față de tradiția românească în domeniul textil este evident în fiecare produs pe care îl oferim, reușind să readucem la viață calitatea autentică printr-o atenție deosebită la detalii.

Unite de aceeași pasiune

Casa Crystal a devenit mai mult decât un atelier - este o afacere de familie, în adevăratul sens al cuvântului.
Alături de fiicele mele, Ștefana și Ioana, aducem în fiecare creație căldura și devotamentul familial, păstrând și valorificând tradițiile transmise de la o generație la alta.
Împreună, descoperim și valorificăm diversitatea texturilor, culorilor și designurilor, transformându-le în opere de artă ce înnobilează orice casă.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să îmbinăm calitatea materialelor premium cu manopera impecabilă, fără a uita niciodată de rădăcinile noastre românești. Echipamentul nostru de brodat de ultimă generație ne permite să personalizăm fiecare articol în conformitate cu preferințele individuale ale clienților, transformând fiecare comandă într-o experiență unică.
Suntem mai mult decât un atelier - suntem povestea tradiției în țesături, o poveste scrisă cu fiecare cusătură și fiecare detaliu.

Susținem economia locală

Colaborăm cu producători locali și alegem materii prime autohtone, susținând economia locală și minimizând impactul asupra mediului.